Menu Close

WAQAF PENAPIS AIR COWAY UNTUK SEKOLAH DAN TAHFIZ

WAQAF PENAPIS AIR COWAY UNTUK SEKOLAH DAN TAHFIZ

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Saya membuka peluang kepada orang ramai untuk mewakafkan penapis air Coway untuk kegunaan murid-murid di sekolah dan tahfiz.

Projek waqaf ini perlulah dibeli secara tunai. Tidak dibenarkan pembelian secara sewa beli. Jika Tuan/Puan ingin waqaf sebahagian dan ingin saya cari lagi sebahagian juga boleh diuruskan.

Untuk waqaf pula saya syorkan penapis air Coway model Core. Model ini mempunyai 3 suhu air iaitu panas, sejuk dan suhu bilik. Dengan rekaan tangki paling besar iaitu 21.1 liter (rujuk gambar dibawah) ia sesuai diwaqafkan.

Penapis air Coway model ini juga dilengkapi dengan ciri-ciri jimat elektrik yang sangat bijak dan teknologi Child-Lock yang sangat selamat. Jangan risau jika ada anak-anak kecil yang suka bermain berdekatan mesin penapis air ini.

Harga Penapis Air Terkini Coway Core

Untuk keterangan lanjut boleh hubungi saya Hariz Coway di talian 017-7299276 ataupun dengan menekan butang wasap di bawah.

Sekian...

Jika sharing Hariz ni membantu dan memudahkan urusan Tuan/Puan sila LIKE dan REVIEW page Hariz dengan menekan gambar dibawah.

KLIK GAMBAR UNTUK SUPPORT

Jika ada soalan sila hubungi Coway Careline di talian 1800-888-111 atau tinggalkan komen anda dibawah. Terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *