Menu Close

TILAM COWAY – BEST MATTRESS FROM COWAY

Tilam Coway - Best Mattress from Coway-min

Entry kali ni agak special kerana produk ni sampai pada masa yang tepat sebab Hariz baru pindah rumah. Banyak jugak kedai perabot yang Hariz dah pergi sebab nak pilih tilam yang terbaik dan yang menjimatkan duit.

Bukan senang nak dapat kan?

TERBARU !

Akhirnya yang dinanti sudah tiba. Memperkenalkan produk premium terbaru Coway iaitu Tilam Coway Prime Series.

Jadi kat sini Hariz share apa yang best sangat pasal tilam Coway Prime Series ni. Kenapa kita perlu ada tilam ni dekat rumah kita.

Apa yang Coway tawarkan pada tilam prime series ni ada pada tilam yang sangat sangat premium. Tapi point no 4 hanya Coway sahaja yang ada tau. Antara kelebihan tilam Coway ni ialah:-

  1. Keselesaan
  2. Sistem Sokongan Badan
  3. Bebaskan Tekanan
  4. Kebersihan Tilam (wajib prioritize especially bagi yang allergi atau ekzema).
  5. Kualiti Premium Dengan Harga Mampu Milik
gambar-tilam-coway-mattress-prime-series

1. Keselesaan Tilam Coway

Waktu launch tilam Coway ni bulan lepas sempat jugak Hariz test dan tengok demo yang diorang buat.

Hariz tertarik tengok lapisan Memory Foam. Biasa kita jumpa bantal je kan yang pakai material ni. Dan biasanya bantal yang pakai material ni harga mesti ratus-ratus punya. Nak tahu sebab apa?

Sebab memory foam ni dia ikut bentuk badan kita. Selesa kan.

Cuba bayangkan satu badan kita dia ikut. Tidur lah macam mana badan kita tetap akan rasa selesa.

Lagi satu kelebihan memory foam ni ialah bila kita tengah syok tidur, orang sebelah gerak macam mana pun kita tak rasa terganggu bila berada atas katil Coway ini.

2. Teknologi Sistem Sokongan Badan Pada Tilam Coway

Teknologi sistem sokongan badan ni biasa ada pada tilam ribu riban je. Biasa kita dengar spinal care. Kenapa perlu ada teknologi ni?

Sebab nak cegah dari sakit-sakit belakang, sakit leher, lenguh bahu. Ni biasa kita dengar orang cakap salah bantal.

Dalam tilam Coway Prime Series ni ada 3 lapisan khas untuk sokongan tulang belakang yang optimum iaitu 5 Zone Pocket Spring, 100% natural latex & coconut fibre.

Lapisan ni bertujuan memberi sokongan, keseimbangan dan rasa selesa untuk tulang belakang tanpa rasa risau dengan saiz dan berat badan kita. Garenti tidur nyenyak !

3. Bebaskan Tekanan Semasa Tidur

Ni rare…Teknologi Anti-Static.

Lepas bangun tidur pernah pegang pintu rasa elektrik/karen? Tu sebenarnya reaksi tubuh bila caj elektrik statik terlalu banyak dalam badan. Effect atau kesan elektrik statik pada mental kita ialah perasaan tension, bimbang, stress dan tak selesa.

Dengan teknologi zaman sekarang, elektrik statik ni mudah diserap oleh badan kita. Contohnya seperti asyik main telefon, waktu tidur yang tak cukup dan tak menentu, tidur dengan telefon dan kurang bersenam.

Jadi Coway gunakan lapisan anti-statik pada tilam Coway Prime Series ni bertujuan menyerap statik dari badan kita dan lepaskan ke udara.

4. Kebersihan Tilam

Berbeza dengan tilam premium yang lain, Coway menawarkan pakej servis tilam secara PERCUMA.

Sebabnya kita takkan nampak kehadiran mikroorganisma seperti debu hama di atas tilam kita. Kita pun tak tahu apa yang kita buat sewaktu sedang tidur, kelemumur yang jatuh ke tilam, sisa makanan yang tertumpah serta kulit mati yang melekat pada tilam sewaktu kita tidur dan ia menjadi makanan pada hama dan pepijat.

Jadi kerana itulah coway menyediakan perkhidmatan servis tilam. Servis ni bagi memastikan kebersihan tilam anda berada pada tahap optimum.

Ia menghilangkan masalah allergi dan mengurangkan gangguan waktu tidur.

COWAY 7-STEP MATTRESS CARE SERVICE

hariz-coway-mattress-care-service-step-1-dust-level-measuring

Step 1

Dust Level Measuring

hariz-coway-mattress-care-service-step-2-frame-cleaning

Step 2

Frame Cleaning

hariz-coway-mattress-care-service-step-3-frame-wiping

Step 3

Frame Wiping

hariz-coway-mattress-care-service-step-4-side-edge-cleaning

Step 4

Side Edge Cleaning

hariz-coway-mattress-care-service-step-5-mattress-cleaning

Step 5

Mattress Cleaning

hariz-coway-mattress-care-service-step-6-dust-mite-repellent

Step 6

Dust Mite Repellent

hariz-coway-mattress-care-service-step-7-uv-sterilisation

Step 7

UV Sterilisation

5. Kualiti Premium Dengan Harga Mampu Milik

coway-prime-series-mattress-with-bed-frame-price

Tuan/Puan boleh klik butang dibawah untuk respon pantas dengan pertanyaan dan tempahan tilam Coway Prime Series ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Copyright protected by Hariz Coway