Menu Close

SIAPA YANG PERLU DI HUBUNGI UNTUK DAFTAR JADI AGEN COWAY?

SIAPA YANG PERLU DI HUBUNGI UNTUK DAFTAR JADI AGEN COWAY_-min

Alhamdulillah, baru-baru ini Syarikat Coway Malaysia telah melancarkan produk terbaru iaitu tilam Coway Prime Series.

Dengan ini Coway mensasarkan penambahan income setiap ejen Coway sekitar RM2000 – RM5000 hanya untuk penjualan tilam sahaja.

Selain itu Coway juga membuka peluang bagi mana-mana individu yang ingin menjana pendapatan dengan platform yang disediakan oleh pihak Coway menerusi penjualan produk-produk Coway iaitu:

  • Penapis Air
  • Penapis Udara
  • Bilik Air
  • Tilam

Soalan Lazim

Percaya atau tidak,untuk bermula di Coway,hanya perlu ada RM120 sahaja untuk register diri anda sebagai agent sah di COWAY. Dan anda akan dapat Saleskit , ID TAG, BAG dan Web Sistem untuk tujuan monitoring order.

Ya betul. Sebagai Ejen Coway kami tidak mempunyai gaji yang tetap. Tetapi, kami ditawarkan komisen jualan yang tinggi, RM400 hingga RM1,800 untuk satu produk yang dijual atau disewakan.

Kami juga ditawarkan extra komisyen dari RM800 hingga RM4500 jika menepati kpi.

Sebagai ejen jualan, anda cuma cari pelanggan sahaja. Memberi khidmat nasihat dan penerangan pakej yang dikehendaki oleh customer.

Manakala untuk pemasangan dan servis akan dibuat oleh pasukan technician dan cody yang berpengalaman dan terlatih. Jadi kerja kita lebih bersistem dan hanya fokus pada satu Job skop sahaja.

Anggaran untuk dapatkan income RM5,000 sebulan, anda cuma perlu sewakan 10 produk kepada kawan-kawan dan keluarga anda. Ulang proses ini setiap bulan.

Anda akan diberi guide seperti SOP yang dah disistemkan sekian lama (ramai top-top sales yang dah terbukti dan berjaya menggunakan sistem ini)

Selain latihan dengan jadual berkala diberikan setiap bulan. Anda hanya perlu datang dengan minda yang kosong untuk menerima segala input dari Education Department.

Jika anda ingin jadi sebahagian dari team pemasaran Coway sila hubungi saya di talian 017-7299276 atau klik butang dibawah untuk respon pantas.

10 Comments

    • harizcoway

      Tak perlu ke pejabat. Untuk umur macam akak masih lagi diterima. Akak call atau wasap saya di 017-7299276. Saya akan register akak dan kita start cari customer pertama akak.

      • Azmi Bin Ismail

        Saya pernah jadi agent Coway dulu, masa time Covid. HM saya Sabrina (Omak). SATeam kalau tak silap saya. Tapi dah lama tak aktif, bolih ke kalau saya renew sebagai Agent balik? Masa daftar dulu, percuma je…

  1. AIRA VIVIAN JOHN BINTI ABDULLAH

    Saya berminat untuk jadi agent Coway. Apa prosedure & benefit sebagai agent Coway?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *