Menu Close

PROMOSI TERKINI COWAY 2020

PROMOSI TERKINI COWAY 2020

Promosi Terkini Coway 2020 kini kembali dengan penjimatan yang lebih hebat selaras dengan matlamat Coway untuk mencapai 2 Juta pengguna pada penghujung tahun ini. Justeru, Coway telah menawarkan pelbagai jenis promosi yang merangkumi hampir semua model penapis air dan udara untuk individu mahupun sektor korporat.

PROMOSI PENAPIS AIR COWAY NEO

Penapis Air Coway Model Neo menjadi sangat popular bagi peminat air bermineral. Model ini menawarkan 3 suhu air iaitu panas, sejuk dan suhu bilik dengan kapasiti tangki yang besar 5.8 liter. Harga asal model ini adalah RM108 sebulan untuk 5 tahun. Kini Coway Malaysia menawarkan 3 pakej promosi penapis air neo ni.

  • RM85 kontrak 5 tahun
  • RM75 kontrak 6 tahun
  • RM65 kontrak 7 tahun

PROMOSI PENAPIS UDARA LOMBOK RM94 SEBULAN

Jarang model paling laris ada 2 promosi serentak. Tapi kali ni khas sempena covid-19 penapis udara coway lombok 2 mendapat 2 promosi serentak. Promosi pertama tiada yuran daftar RM200. Promosi kedua ialah diskaun RM10 setiap bulan. Lombok yang dulunya RM104 sebulan kini jadi RM94 sahaja. Jimat lagi RM600. Total penjimatan RM800

PROMOSI KOMBO PENAPIS AIR DAN PENAPIS UDARA COWAY

Promosi Kombo Penapis Air dan Udara Coway ditawarkan kepada pelanggan baru yang belum memiliki penapis air dan udara Coway. Dengan promosi kombo ini, pelanggan akan menikmati penjimatan bayaran bulanan yang banyak. Promosi kombo ini menggabungkan penapir air dan penapis udara Coway paling laris di Malaysia.

PROMOSI i-CARE – DISKAUN KHAS UNTUK CUSTOMER VIP

Coway memperkenalkan promosi i-Care khas untuk pelangan setia Coway. Dengan promosi ini para pelanggan Coway yang mempunyai rekod bayaran cantik melebihi 6 bulan layak membeli unit kedua dengan harga diskaun setiap bulan.

PROMOSI EX-TRADE – TUKAR COWAY LAMA DENGAN COWAY BARU

Coway sudah 14 tahun bertapak di Malaysia. Dengan jangkamasa selama ini sudah pasti Coway mempunyai pelanggan setia yang menggunakan produk Coway sehingga tamat tempoh kontrak. Promosi Tukar Coway Lama dengan Coway Baru telah diwujudkan bagi memastikan pelanggan setia Coway dapat menikmati produk terkini yang dilengkapi dengan teknologi dan ciri-ciri terbaru. Selain itu, pelanggan setia Coway bakal menikmati diskaun bayaran bulanan atau tunai dengan promosi ini.

PROMOSI JOM TUKAR KE COWAY

Promosi Jom Tukar ini ditawarkan kepada pengguna penapis air jenama lain untuk berhijrah kepada penapis air bestseller Coway. Tawaran diskaun bayaran bulanan atau tunai akan diberikan pada yang layak. Semak kelayakan anda sekarang.

PROMOSI PENAPIS AIR UNTUK KORPORAT

Coway Malaysia juga ada menyediakan pakej penapis air khas untuk korporat, syarikat, premis kerajaan dan di tempat awam. Dengan pakej ini, pihak korporat dapat menikmati penjimatan kos yang banyak mengikut model pilihan.

Hariz merupakan Professional Sales Consultant dari Coway HQ dan berpengalaman luas dalam menguruskan pesanan secara online mahupun offline. Hariz telah menguruskan pemasangan Coway di Kuala Lumpur, Putrajaya, Selangor, Perak, Kedah Pulau Pinang, Perlis, Kelantan, Terengganu, Pahang, Negeri Sembilan, Melaka, Johor, Sabah dan Sarawak.

Untuk pertanyaan dan pesanan sila hubungi Hariz di talian 017-7299276 atau klik butang dibawah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *