Menu Close

PROMOSI KHAS JOM TUKAR KE COWAY

Buat julung kalinya Coway menawarkan kepada abang kakak promosi khas Jom Tukar ke Coway.

Kalau abang kakak bercadang nak tukar penapis air, ataupun penapis air lama tu dah usang sangat, bertukarlah ke Coway Ombak — mesin satu sentuhan dengan 8 suhu air @ bersamaan 50 tetapan air untuk semua peringkat umur.

Apa kelebihan kalau trade in penapis air lama dengan Coway?

Kalau jual penapis air lama yang ada dalam rumah abang kakak pun tak tahu laku ataupun tak kan. Tapi kalau trade in Coway untung RM800 tu…

First, abang kakak dapat rebate RM200 untuk yuran pendaftaran. Second dapat pulak potongan RM10 setiap bulan. Maksudnya orang lain bayar RM140 abang kakak bayar RM130 aje. Kontrak yang sama 60 bulan termasuk servis premium Coway.

RM10 x 60 bulan dah RM600. Campur pulak free yuran daftar RM200 dah jadi RM800. Untung kan!

Promosi Jom Tukar ni adalah promosi terhad. Klik butang dibawah sekarang sebelum promosi ini tamat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Copyright protected by Hariz Coway