Menu Close

Selamat Datang ke Website Hariz Coway

Tahniah ! Tuan/Puan telah sampai ke website yang tepat untuk mendapatkan rujukan, panduan, khidmat nasihat serta harga penapis udara coway yang tepat dari wakil jualan Coway TERBAIK di Malaysia.

Penapis Udara Coway Malaysia - Hariz Coway

Coway Malaysia menawarkan 5 pilihan penapis udara TERBAIK pelbagai fungsi dan saiz untuk mengatasi masalah Tuan/Puan di rumah dan di pejabat.

Dah ada model pilihan dan nak PEMASANGAN SEGERA? Klik butang dibawah

BARU NAK PILIH ?

No Problem…Sebab tu adanya Hariz kat sini untuk bantu Tuan/Puan. Jom kita pilih model penapis udara Coway yang akan menjadi idaman kalbu.

PENAPIS UDARA LOMBOK III

-GENERASI TERBARU MODEL PALING LARIS-

Model ini didatangai dengan fungsi terhebat iaitu Turbo Fan, RBD Plasma, dan Negative Ion Generator. Dengan teknologi 6 tapisan ia mampu menghilangkan bau rokok dalam masa beberapa minit sambil memberikan udara bersih seperti di kampung. Untuk info penuh KLIK SINI.

MODE : 5-Stage Speed Control, Auto Mode, Silent Mode, Sleep Mode, Dust Mode, Eco Mode, Plasma Mode, Ionizer Flow Mode.

AREA COVERAGE : 50 m²

UNTUK HARGA PROMOSI PENAPIS UDARA LOMBOK III

PENAPIS UDARA CAPTAIN

-TERBARU DIPASARAN-

Dilengkapi dengan sistem dwi tapisan yang unik, peredaran udara anda dipertingkatkan dengan kuasa sedutan udara yang lebih kuat. Kerana sistem penapisan dua kali ganda Captain, kini anda boleh menyah debu, bakteria dan alahan dari keluarga anda pada kadar yang lebih cepat. Untuk info penuh KLIK SINI.

MODE : Dual Air Flow Suction, 3-Stage Speed Control, Light Sensor, Auto, Silent, Sleep, Haze Mode, Smart Eco Mode, Manual Mode.

AREA COVERAGE : 56.4m2

UNTUK HARGA PROMOSI PENAPIS UDARA CAPTAIN

PENAPIS UDARA STORM

-MODEL 2 DALAM 1-

Satu-satunya model dipasaran yang didatangai dengan dwi fungsi (2 IN 1) yang mana bukan sahaja membersihkan udara. Ia juga mengeluarkan angin dibahagian hadapan seperti kipas udara dan menambah baik pengaliran udara di dalam rumah anda. Untuk info penuh KLIK SINI.

Mode : 3-Stage Speed Control, 3 Multidirectional Air Flow, Auto Mode, Silent Mode, Sleep Mode, Haze Mode, Timer Mode, Quick Mode, Air Flow Mode.

Keluasan : 49.5 m²

UNTUK HARGA PROMOSI PENAPIS UDARA STORM

Penapis-Udara-Coway-Breeze

PENAPIS UDARA BREEZE

-TERBARU DIPASARAN-

Penapis udara Coway Breeze direka khas dan mampu milik. Walaupun kelihatan kecil, ia dilengkapi dengan teknologi canggih Coway yang memastikan Breeze ini cukup besar untuk menapis
udara tercemar dengan berkesan menerusi sistem penapisan 4-langkah. Untuk info penuh KLIK SINI.

MODE : 2-Stage Speed Control,  Light Sensor,  Dust Sensor, Auto, Manual, Silent, Turbo, Smart Eco Mode

AREA COVERAGE :33.9m2

UNTUK HARGA PROMOSI PENAPIS UDARA BREEZE

PENAPIS UDARA TUBA

-KHAS UNTUK RUANG YANG BESAR-

Dilengkapi dengan motor kipas yang berkuasa tinggi, model ini direka khas untuk ruang yang besar seperti pejabat, tadika, restoran, masjid atau dewan. Coway Tuba dilegkapi dengan teknologi penapisan yang terbaik, design yang moden, penggunaan yang mudah, fungsi penjimatan elektrik dan motor kipas yang senyap. Untuk info penuh KLIK SINI.

MODE : 5-Stage Speed Control, Auto Mode, De-odour, Sleep Mode, A3 Mode, Swing Mode.

AREA COVERAGE : 93 m²

UNTUK HARGA PROMOSI PENAPIS UDARA TUBA

Kenapa Hariz & Jutaan Rakyat Malaysia Memilih COWAY?

Coway HQ Trusted Online Seller - Hariz Coway

Hariz pakar menguruskan pesanan dan pemasangan Coway dengan pantas di Kuala Lumpur, Putrajaya, Selangor, Perak, Kedah Pulau Pinang, Perlis, Kelantan, Terengganu, Pahang, Negeri Sembilan, Melaka, Johor, Sabah dan Sarawak.

DAPATKAN PROMOSI TERKINI COWAY DISINI

error: Copyright protected by Hariz Coway