Menu Close

PENAPIS UDARA TERKINI COWAY

Coway Malaysia kini menawarkan 4 model TERBAIK penapis udara pelbagai fungsi dan saiz untuk mengatasi masalah Tuan/Puan di rumah dan di pejabat.

Teruskan scroll ke bawah untuk pilihan model dan harga promosi terkini Coway 2022.

Dilengkapi dengan motor kipas yang berkuasa tinggi, model ini direka khas untuk ruang yang besar seperti pejabat, tadika, restoran, masjid atau dewan. Coway Tuba dilegkapi dengan teknologi penapisan yang terbaik, design yang moden, penggunaan yang mudah, fungsi penjimatan elektrik dan motor kipas yang senyap. Untuk info penuh KLIK SINI.

MODE : 5-Stage Speed Control, Auto Mode, De-odour, Sleep Mode, A3 Mode, Swing Mode.

AREA COVERAGE : 93 m²

Model ini didatangai dengan fungsi terhebat iaitu Turbo Fan, RBD Plasma, dan Negative Ion Generator. Dengan teknologi 6 tapisan ia mampu menghilangkan bau rokok dalam masa beberapa minit sambil memberikan udara bersih seperti di kampung. Untuk info penuh KLIK SINI.

MODE : 3-Stage Speed Control, Turbo Mode, Auto Mode, Silent Mode, Sleep Mode, Dust Mode, Eco Mode, Plasma Mode, Ionizer Flow Mode.

AREA COVERAGE : 50 m²

Satu-satunya model dipasaran yang didatangai dengan dwi fungsi (2 IN 1) yang mana bukan sahaja membersihkan udara. Ia juga mengeluarkan angin dibahagian hadapan seperti kipas udara dan menambah baik pengaliran udara di dalam rumah anda. Untuk info penuh KLIK SINI.

Mode : 3-Stage Speed Control, 3 Multidirectional Air Flow, Auto Mode, Silent Mode, Sleep Mode, Haze Mode, Timer Mode, Quick Mode, Air Flow Mode.

Keluasan : 49.5 m²

Penapis udara Coway Breeze direka khas dan mampu milik. Walaupun kelihatan kecil, ia dilengkapi dengan teknologi canggih Coway yang memastikan Breeze ini cukup besar untuk menapis
udara tercemar dengan berkesan menerusi sistem penapisan 4-langkah. Untuk info penuh KLIK SINI.

MODE : 2-Stage Speed Control,  Light Sensor,  Dust Sensor, Auto, Manual, Silent, Turbo, Smart Eco Mode

AREA COVERAGE :33.9m2

Kenapa Hariz & Jutaan Rakyat Malaysia Memilih COWAY?

Coway HQ Trusted Online Seller - Hariz Coway

Hariz pakar menguruskan pesanan dan pemasangan Coway dengan pantas di Kuala Lumpur, Putrajaya, Selangor, Perak, Kedah Pulau Pinang, Perlis, Kelantan, Terengganu, Pahang, Negeri Sembilan, Melaka, Johor, Sabah dan Sarawak.

DAPATKAN PROMOSI TERKINI COWAY DISINI