Menu Close

PENAPIS AIR MURAH COWAY

PENAPIS AIR MURAH JENAMA COWAY

Jika Tuan/Puan pentingkan kualiti binaan produk, ketahanan produk dan servis lepas jualan yang tiptop, maka Coway adalah jawapannya. Coway Malaysia turut menawarkan varian model yang sesuai dengan bajet anda iaitu serendah RM65 sebulan.

Walaupun harga penapis air Coway makin murah tetapi kualiti produk, ketahanan produk masih sama. Malah kekerapan servisĀ  setiap 2 bulan juga dikekalkan bagi menjamin kualiti air minum di tahap yang terbaik.

Harga Penapis Air Terkini Coway Neo

Coway Neo boleh disewa pada harga RM75 bulanan (promosi istimewa coway sempena tahun baru cina 2020). Model ini mempunyai 3 suhu dan tangki sebesar 5.8 liter. Jika dibandingkan dengan jenama lain bawah seratus sebulan, model ini mempunyai kapasiti tangki air yang paling besar. Dengan tangki yang besar ini anda akan rasa lebih selamat sekiranya berlaku catuan/gangguan bekalan air.

Harga Penapis Air Terkini Coway Ferry

Coway Ferry didatangkan dengan tangki 3.5 liter dan 1 suhu air sahaja. Elektrik tidak digunakan kerana tiada sistem air panas dan sejuk.

Harga Penapis Air Terkini Coway Mate-min

Coway Mate direka khas tanpa tangki dan hanya menghasilkan air tapisan bermineral sahaja. Jadi ianya lebih slim dan mudah dimuatkan di mana-mana bahagian dapur rumah anda. Model ni juga tidak menggunakan elektrik untuk beroperasi.

Jika anda ingin tahu lagi model mana yang sesuai dengan keperluan dan ingin buat pembelian boleh klik butang dibawah untuk berurusan dengan saya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *