Menu Close

PENAPIS AIR COWAY - INCEPTION

PENAPIS AIR HYBRID PERTAMA MALAYSIA

Satu-satunya penapis air ‘Hybrid’ di dalam industri penapis air. Penapis air Coway Inception ini adalah gabungan penapis air dan juga alkaline water ionizer. Dengan adanya Inception di rumah, anda boleh menikmati air alkali di hujung jari anda pada bila-bila masa.

Buat apa bayar mahal berbelas ribu? Penapis Air Coway Inception 40% jauh lebih jimat dan ada pelbagai kemudahan dari penggunaan sehingga servis yang lengkap (ramai yang dah sememangnya sangat berpuas hati dengan Coway sejak 9tahun lalu). Dapur lebih kemas,cantik dan ada class.

Model ini didatangkan dengan teknologi tapisan Ultra Filteration (0.001 micron). Jadi air paip anda akan ditapis bersih sebelum di ionkan menjadi air beralkali. Penapis air Coway Inception ini menyediakan air beralkali tinggi dengan pilihan pH dari 8.5, 9.0 dan 9.5. Coway Inception adalah model pertama yang menawarkan air alkali sejuk.

Selain itu, penapis air Coway Inception ini juga menyediakan kemudahan air mineral 3 suhu iaitu biasa, panas dan sejuk untuk seisi keluarga.

Jika boleh dapat 2 manfaat dalam satu penapis air kenapa perlu beli dua? Jimatkan duit dan ruang dapur anda dengan Coway.

TEKNOLOGI TAPISAN AIR COWAY

Semua penapis air Coway mendapat pengiktirafan dari WQA, Halal dan NSF.

PRODUK YANG BAGUS DILENGKAPI SERVIS YANG TERBAIK

CODY kami akan memastikan produk anda diservis tanpa gagal supaya kesihatan anda sekeluarga sentiasa terjamin.

PAKEJ LENGKAP UNTUK ANDA

KENAPA HARIZ & JUTAAN RAKYAT MALAYSIA MEMILIH COWAY?

REVIEW DARI PELANGGAN HARIZ YANG BERPUAS HATI

BELI @ SEWABELI SEKARANG, UNTUK DAPAT PAKEJ & DISKAUN ISTIMEWA