Menu Close

PENAPIS AIR COWAY NO 1 DI MALAYSIA

Penapis Air Coway No 1 Di Malaysia

Coway Malaysia ditubuhkan sejak dari tahun 2006 lagi. Berbanding jenama lain, Coway adalah syarikat penapis air yang paling kukuh di pasaran dan kini sudah mencecah 17 tahun di pasaran Malaysia.

Sepanjang 17 tahun Coway di pasaran, banyak syarikat penapis air yang lain cuba untuk bersaing tetapi gagal. Ada yang cuba follow trend yang diperkenalkan oleh Coway ini. Mereka cuba tawarkan harga lebih rendah dengan benefits dan kualiti produk dikurangkan. Malah ada yang memperjudikan hak pelanggan.

Justeru itu pada tahun 2015 Trusted Brand telah mengiktiraf Coway ialah penapis air No 1 di Malaysia sehingga kini dan berdasarkan kajian RSM Malaysia pada 2019, Coway mempunyai lebih dari 1 juta pelanggan di Malaysia dan semakin meningkat.

Ini kerana Coway Malaysia menawarkan kualiti produk yang terbaik dengan harga mampu milik yang tak mampu disaingi oleh jenama lain.

Coway No 1 Trusted Brand
Coway Diiktiraf Pilihan No 1 Rakyat Malaysia dari 2015 Berbanding Jenama Lain.

Harga atau kualiti yang menjadi penentu?

Ya betul kita mencari produk yang mampu kita beli. Tapi jika perbezaan harga tidak begitu ketara lebih baik kita pilih yang berkualiti. Dan jika dilihat perbezaan Coway dengan jenama lain kita dapati Coway menawarkan kualiti dan benefit yang lebih pada customer.

Klik link dibawah untuk info lanjut:

Jadilah pengguna yang bijak. Jika Tuan/Puan ada banyak soalan bermain di fikiran? Terus hubungi saya di 017-7299276 sekarang untuk pertanyaan atau klik link di bawah untuk whatsapp.

Sekian...

Jika sharing Hariz ni membantu dan memudahkan urusan Tuan/Puan sila LIKE dan REVIEW page Hariz dengan menekan gambar dibawah.

KLIK GAMBAR UNTUK SUPPORT

Jika ada soalan sila hubungi Coway Careline di talian 1800-888-111 atau tinggalkan komen anda dibawah. Terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *