Menu Close

PELUANG BISNES SECARA ONLINE

Bisnes secara online ni bukanlah sesuatu yang asing pada zaman sekarang. Lebih-lebih lagi dengan norma baharu ni. Ada yang ingin berniaga sebab nak tambah income, Ada yang berniaga sebab diberhentikan kerja dan ada juga fresh graduate yang baru nak start kerja.

Jadi walau apa pun keadaan korang, jika korang nak dapat income secara tetap ataupun sampingan RM2000 – RM7000 sebulan jadilah ejen jualan Coway.

Kenapa Coway?

Jawapan dia mudah. Company yang dah well establish, produk mudah jual dan mempunyai income plan yang sangat best.

Seperti yang korang nampak, Coway ni adalah satu jenama yang tak asing tau. Yelah dari 2006 lagi. Dah 14 tahun kat Malaysia.

Barisan produk Coway pulak mudah jual, pakej mampu milik dan produk berkualiti. Rata-rata orang ramai pilih penapis Coway.

Pergi rumah pakcik pakai Coway. pergi rumah sedara pakai Coway. Pergi rumah jiran pun Coway. Even company, hospital dan masjid pun pakai Coway.

Income plan pun mudah faham. Jual dapat tak jual tak dapat. Ha…takut lah tu..takut tak boleh jual kan kan kan.

Actually sale Coway setiap bulan melebihi 40,000 unit setiap bulan dan menghampiri 50,000 unit. Jika semua dah pakai Coway macam mana jualan Coway boleh dapat sebanyak tu? Meningkat setiap bulan pulak tu.

Jawapan dia mudah. Buat dengan tak buat je.

Nah sedikit sebanyak cerita tentang income plan Coway.

CONTOH PURATA KOMISYEN JURUJUAL COWAY

Selain dari tu Coway juga ada bagi reward trip percutian 5 bintang ke luar negara. Semuanya sponsored. Just bawak duit shopping sahaja.

Ni antara gambar trip Hariz fully sponsored by Coway.

Fully Sponsored Trip Oleh Coway

1. Trip Genting Dream Cruise

2. Trip Euro

3. Trip Bali

4. Trip Hokkaido

Trip ni je coming soon. Extend sebab Covid-19. Dan sepanjang kerjaya Hariz kat sini tak pernah trip Coway tak best. Free pulak tu. Hariz ulang lagi sekali. Semuanya FREE woih !!! hahaha…

“Maaf teremosi. Bila korang fight dan dapat feel dia lain. Seyes.”

Ramai sudah berjaya. Ini bukan MLM ini bukan skim cepat kaya.

Tapi sudah ramai yang memiliki rumah idaman, memiliki kereta idaman, menjana income puluhan ribu sebulan dengan Coway.

Bagaimana Cara Daftar Jadi Ejen Coway?

Untuk daftar macam biasa kena bagi detail dan beberapa supporting documents seperti gambar IC dan gambar berukuran passport background warna putih.

Second things is untuk jadi ejen Coway ni bukan lah free. Jadi kenalah register RM120 sahaja dan korang akan dapat sales kit dari Coway.

Semua Orang Boleh Daftar Jadi Ejen Coway Ke?

Kriteria yang Diperlukan

  1. Warganegara Malaysia.
  2. Lelaki atau wanita berumur di antara 25 hingga 45 tahun.
  3. Mempunyai attitude yang positif, jujur dan amanah.
  4. Mempunyai kenderaan sendiri.
  5. Mempunyai keinginan yang kuat untuk mengubah kehidupan ke arah yang lebih baik.
  6. Kelayakan minimum SPM.
  7. Business minded & independent.
  8. Boleh berkomunikasi dengan baik.
  9. Berpengalaman dalam bidang jualan dan pemasaran adalah satu kelebihan.

Kelebihan dan Faedah

  1. Ejen Coway boleh bekerja secara sambilan (part time) ataupun sepenuh masa (full time).
  2. Masa bekerja yang fleksibel.
  3. Pendapatan mencecah 5 angka sebulan tanpa had.
  4. Latihan disediakan.
  5. Pelbagai insentif menarik dan lumayan.
  6. Insentif trip pelancongan 2 kali setahun.
  7. Peluang kenaikan pangkat.
  8. Grand Annual Conference.

Untuk pertanyaan dan pendaftaran boleh hubungi saya dengan klik butang dibawah sekarang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Copyright protected by Hariz Coway