Menu Close

HQ COWAY MALAYSIA

COWAY (HQ) ADDRESS 

  • Level 20, Ilham Tower, No.8, Jalan Binjai, 50450 Kuala Lumpur, Malaysia. 

CUSTOMER SERVICE 

  • Coway Careline

    1800-888-111 

    9am – 8pm (Mon-Fri) 

    9am – 4pm (Weekends & Public Holidays) 

COWAY HQ SALES AGENT 

  • Hazwan Hariz 

    017-7299276 

32 Comments

  1. Ismail

    Salam encik sy sudah melangan cowey 4tahun setiap bulan elok potongan tapi 3-11-2021potongan terlalu tinggi? Adakah masaalah sistem cowey atau bank..bila saya call customer service…dia x dapat selesai kan masaalah..malah berbahasa kurang sopan…perlukah customer selesaikan masaalah potongan sendiri…sy rase menyesal menlangan cowey

    • harizcoway

      Waalaikummussalam En Ismail. Ini masalah kecil sahaja. Mungkin bank tercaj lebih ataupun ada tunggakan jadi Coway hantar untuk caj bulan semasa + tunggakan. Sebab tu potongan jadi tinggi. Jadi sila hubungi ejen Coway En Ismail dan dapatkan akaun ledger Coway terlebih dahulu untuk buat semakan bayaran.

    • Arnie binti Asri

      Assalamualaikum saya nak maklumkan Zaiton Bin Mohamad telah meninggal dunia. Dan kami tak tahu nak maklumkan kepada sesiapa. Harap kerjasama pihak tuan memaklumkan kepada kami segera

      • harizcoway

        Waalaikummussalam. Innalillah…Salam takziah dari saya.

        Untuk termination produk sila hubungi 1800-888-111 dan tekan butang 4 untuk bercakap dengan customer service. Nanti sewaktu collection produk, pastikan sijil mati diberikan kepada technician yang datang kerumah.

  2. Muhammad Zulkarnain bin mat Daud

    Nurul nadira binti ramli mtak pihak pengurusan ambil tindakkan serius kes pecah msuk rumah tanpa izin tuan rumah dn tnpa pengetahuan tuan rumah, berlaku ketika tuan rumah tiada di rumah,kehilang duit rm550 dn penapis air coway,andai tiada apa2 tindakan dri piahak bertanggun jawab and tidak pulangkn kembali wang yg di ambil dlm msa 24jam,sy akn panjangkn kes ini ke pihak polis.harat maklum.!

  3. Lin

    Sy dlu HP coway…..tpi dh terminated….bru2 nie sy nk IV Cody tpi status sy still hp coway….bila bertny ngan hm @ sm….masing2 mcm nk lps tgn……so sy x tau mcm mne nk uat…..sdgkan srt resign tue sy dh sent bln 10 thun 2021

  4. Aira

    Assalamualaikum saya ada tinggalkan semasa pkp dulu ..JD sekarang saya hanya mampu bayar setakat yang mampu dan x mampu byr semua sekali gus..tp pihak Coway masih memaksa sy untuk bayar semua..macam mn tu

    • harizcoway

      W’salam. Bila jadi tunggakan memang macam tu. Mana-mana institusi sama je prosedur dia. Consult semula dengan ejen Coway Aira untuk jalan penyelesaian.

  5. Ain

    SAYA DH BAYAR ALL PAYMENT ! DAH SETTLE . TAPI APA YANG SUSAH SGT NAK BAGI SETTLEMENT INVOICE ???? NAK PAYMENT BUKAN MAIN LAJU LAGI , LAU BOLEH HARI2 CALL , SAMPAI PRESSURE ORANG ! DH BAYAR ALL PAYMENT LEPASTU BARANG PON DH COLLECT LAMA , TAPI INVOICE SETTLEMENT STILL TAK DE EMAIL LAGI . DAH LA NAK GUNA SETTLEMENT INVOICE TU URGENT!!!!!!!! APA YANG PAYAH SGT !

    • harizcoway

      Ain boleh rujuk dengan ejen Coway Ain, Boleh walkin mana-mana cawangan Coway, Dan juga boleh download di website Coway. Antara 3 ni mana cara yang Ain dah cuba?

  6. Ainaa Nabilla

    Asalamualaikum saya nak tanya

    Sebelum ini saya ada melanggan coway dan menukar dengan produk lain tetapi duit sudah ditolak sebelumnya jadi pihak coway beritahu akan refund duit dalam masa terdekat jadi bila saya akan dapat duit refund saya semula terkna kasih

  7. Suzita Busu

    Kami ada penapis air dah abis kontrak. Kami beli penapis baru. Penapis yg lama kami cdg nk pasang rmh kg. Nk hubungi siapa utk pasang semula dan bayaran servis?

  8. RICKY

    Selamat pagi En. Hariz. Saya ada melanggan penapis air Villaem II sejak 3 tahun lepas dengan tempoh 5 tahun dengan bayaran RM120 sebulan. Bolehkah saya tamatkan kontrak tersebut? Adakah ada penalti?

  9. wan aina shafiya

    Salam en hariz. Sy call byk kali hotline coway tp tak berjawab. Sy ingin membuat pertukaran nama untuk katil coway tp semua agent coway tak nak tolong saya untuk membuat pertukaran coway. Tlg saya encik hariz selesaikan masalah ini. trima lasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *