Menu Close

CARA BELI COWAY

Langkah Utama

Hubungi saya terlebih dahulu 017-7299276

Pilih kategori produk yang diinginkan.

→ Penapis Air

→ Penapis Udara

→ Tilam Coway

→ Penapis Air Luar Rumah

→ Bidet

Terdapat dua (2) cara untuk pembelian produk Coway

1. Secara terus / Outright

Cash : Bayar penuh secara tunai sewaktu tempahan.

Cheque : Bayar penuh secara cheque sewaktu tempahan.

Credit Card : Bayar penuh secara credit card sewaktu tempahan. Jika inginkan installment kad kredit 0% interest. Sila hubungi saya untuk permohonan.

2. Secara sewa beli / Rental

Untuk sewa beli ada 3 kategori pembeli. Setiap kategori mempunyai cara pembayaran bulanan yang berbeza.

Individual

Auto-debit (Bank Card Debit/Credit Card) : Bayaran bulanan akan ditolak melalui kad yang didaftarkan secara automatik.

12/24 Bulan Advance : Bayaran awal selama 12/24 bulan untuk diskaun istimewa.

Online Banking : Untuk bayaran tunggakan sahaja.

Corporate

Auto-debit (Bank Card Debit/Credit Card) : Bayaran bulanan akan ditolak melalui kad yang didaftarkan secara automatik.

Direct-debit (Akaun Bank) : Bayaran bulanan akan ditolak melalui akaun bank yang didaftarkan secara automatik.

Regular Payment : Bayaran secara tunai atau cheque kepada cody semasa servis berkala dibuat.

Rental Processing Fee akan dikenakan bagi belian secara sewa-beli iaitu RM 200. Untuk sebarang diskaun tertakluk kepada terma dan syarat promosi. Hubungi saya untuk info terkini.

TIPS

Percaya atau tidak, setiap hari ade jer pelanggan baru Coway di seluruh Malaysia.
 
Siapa yang sign up untuk produk Coway ni ?
 

♦ Mereka yang belum ada penapis air kat rumah

♦ Mereka yang dah ada penapis tetapi tiada dispenser yang proper dan jimat space kat dapur

♦ Mereka yang dah ada mesin air minuman yang 2 dalam 1 macam Coway tetapi kurang dari segi servis dan penyelenggaraan produk.

♦ Mereka yang apabila tengok family members dah pakai coway, dia pun mula tertarik nak pakai jugak

♦ Mereka yang nak kurangkan beban kerja di dapur serta nak jimatkan masa.

♦ Mereka yang suka akan rasa air coway. Sedap dan tak payau.
 
Setiap bulan, lebih 40,000 unit produk Coway terjual di seluruh Malaysia.

Untuk sebarang tempahan penapis air Coway. Klik sahaja link dibawah.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Copyright protected by Hariz Coway