Menu Close

Coway Live Chat

28 Comments

  • MOHD FAIZUL

   SALAM SEJAHTERA. SAYA ORDER AIR PURIFIER. BRG TAK TERIMA. DUIT DH POTONG. SALESMAN KATA ADA ORG AKAN HUBUNGI UTK PASANG. SAMPAI KE SUDAH TIADA SIAPA YG CALL. SY FRUST SAYA BUAT CANCELLATION 2 MINGGU LEPAS. HARI INI SAYA CALL SEMULA CARE LINE MEREKA CKP SALES DEPT BELUM AMBIL TINDAKAN UTK TRANSFER DUIT SAYA. SAYA NK TNYA MCM NIE KE SOP COWAY BILA ORDER DI BATALKAN? SENGAJA UTK LAMBATKAN PAYMENT ATAU APA YA

   • harizcoway

    Salam Sejahtera Faizul. Prosedur refund dalam 30 hari dari tarikh cancellation. SOP ni dari awal penubuhan pakej sewa beli lagi. Mungkin ejen Faizul tak beri penerangan dengan jelas. Sila hubungi ejen Coway Faizul untuk refund dan lain-lain.

 1. Banusree Durai Rajah

  Hai selamat petang saya Ms Banusree saya ingin tahu coway yang beroperasi di Melaka saja. Boleh tolong check untuk saya area Melaka coway branch yang beroperasi

 2. Ria Farisa

  Assalammualaikum. Saya nak tanya.. owner rumah dah pasang coway tapi rumah tu belum duduk lagi. jadinya perlu matikan suis ke ? Atau kita perlu matikan time tak ada air je ?

 3. Nor marlina

  Hei nak tanya filter air luar rumah dah setahun tak ada oramg datang service hantar 2 kali tukar battery. Filter dalam tak perlu tukar atau cuci ke

  • harizcoway

   Assalamualaikum Marlina. Mungkin ejen jualan u tak explain pakej servis dan penukaran filter bamboo ataupun mungkin cara Marlina bertanya tu tak beradab.

 4. muhammad haidar

  Salam ..nama saya sudah ada dalam ctos sebab sudah lama tak buat pembayaran ..kalau saya nak full payment boleh tak saya pembayaran di HQ dan adakah saya boleh minta rebat pengurangan dari full payment yang akan saya buat ..

  • harizcoway

   Waalaikummussalam. Boleh buat full settlement di mana-mana kaunter Coway berdekatan. Untuk diskaun boleh tanya sewaktu pembayaran penuh nanti.

 5. Mimi

  Saya matikan suiz coway lucy ice maker kerana balik kampung , bila saya hidupkan semula suiz tersebut , setiap button atau apabila saya menekan air tiada bunyi yang dikeluarkan, lucy ice maker boleh mute dngn unmute ke ?

  • harizcoway

   Mungkin ada isu lain. Cuba off 15 minit dan cabut plug. Kemudian On kan semula. Jika masih berlaku, hubungi Coway Careline 1800-888-111 untuk on site support.

 6. raha

  SALAM.. DAH BANYAK KALI JADI AIR COWAY ADA 3 SUHU.. TAPI SEMUA AIR JADI AIR PANAS. DATANG TAK TAHU BUAT APA, YANG PENTING TAKDE TUKAR BARANG APA-APA. ELOK.. LEPAS TU JADI BALIK. DAH BANYAK KALI JADI.. MEMANG MINTAK TUKAR BRAND LAIN AGAKNYA..

 7. Wan

  Saya kecewa dengan coway…sudah 3 tahun bayar pakai auto debit takda masalah..lepas tu tukar kad ATM, coway charge rm 10 sebab tak dapat nk potong auto debit..tapi tiapĀ² bulan bayar online..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Copyright protected by Hariz Coway