Menu Close

8 SEBAB KENAPA PERLU PILIH COWAY

1. HALAL JAKIM

JAKIM mengeluarkan sijil HALAL kepada Coway setiap tahun. Bukan HALAL hanya di produk, malah di setiap filter di dalam mesin Coway.

2. DI IKTIRAF WQA

Menerima penganugerahan “Gold Seal Certificate” dari Water Quality Association (WQA). Ia adalah satu bukti air Coway dijamin bersih.

3. TRUSTED BRAND

Mendapat anugerah Trusted Brand selama 5 tahun berturut-turut. Pada tahun 2017, 2018 & 2019 Coway satu-satunya syarikat penapis air yang mendapat Anugerah Platinum berdasarkan pilihan pengguna Reader’s Digest.

4. SIJIL SIRIM

Coway mendapat pengiktirafan daripada SIRIM. Ini bermakna produk Coway berkualiti tinggi dan selamat digunakan.

5. 3 TAHUN KONTRAK

Kontrak minima Coway hanya 36 bulan. Selepas 36 bulan boleh terminate, tukar mesin baru atau teruskan menikmati servis selama 2 tahun seterusnya dan mesin menjadi hak milik sepenuhnya.

6. TANGKI BESAR

Isipadu tangki air lebih besar walaupun harga lebih kurang berbanding jenama lain. Saiz isipadu tangki Coway sehingga 21.1 Liter.

7. KERAP SERVIS

Servis 2 bulan sekali secara PERCUMA selama 5 tahun. Ini bagi memastikan setiap filter Coway dapat bekerja dalam prestasi optimum.

8. ANUGERAH-ANUGERAH LAIN

Coway mendapat anugerah & sijil lain dari ROHs, NSF, FDA, KOLAS, REDDOT Design Award. Sebagai pengguna yang bijak, wajar memilih produk yang mempunyai ROHs Cetified ini untuk keselamatan dari bahan berbahaya yang terdapat didalam pembuatan sesebuah produk.

Sekian...

Jika sharing Hariz ni membantu dan memudahkan urusan Tuan/Puan sila LIKE dan REVIEW page Hariz dengan menekan gambar dibawah.

KLIK GAMBAR UNTUK SUPPORT

Jika ada soalan sila hubungi Coway Careline di talian 1800-888-111 atau tinggalkan komen anda dibawah. Terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *